top of page

Lommel EMX250 beretning fra Sam Korneliussen

Der var godt med danske navne på startlisterne til weekendens EM-afslutning i Lommel, og i EMX250 var Sam Korneliussen en af dem der var taget ud for at prøve lykken. Og med kvalifikationen sikret i det stærke felt, så var der lagt op til en god opvisning af den danske ungersvend, men der var alligevel lidt malurt i bægret til slut. Sam taler dig dog selv igennem sin weekend lige her i artiklen.

Sam Korneliussen: "Sammen med KK Motorsport var vi blevet enige om at køre EMX250-afdelingen i Lommel, og det hele var planlagt. Men så valgte Youthstream kun at give top 50 start, hvilket gjorde at vi ikke kunne få start alligevel.

Men torsdag morgen kom der en mail fra Youthstream, at der var en ledig startplads. Senere torsdag kom der også et opkald fra en tidligere teamchef, om at Factory TM’s MX2 kører var blevet skadet, så der var mulighed for at få den at køre Lommel på. Et tilbud som jeg ikke kunne sige nej til.

Fredag da vi kom på banen, fik vi synet cyklen og justeret den så godt vi kunne uden at have nogen mulighed for at teste andet, end et par omgange på en test-bane.

Lørdag til middag gik det løs til træning/tidskval, og jeg var rigtig godt tilfreds med en 37. plads, da jeg aldrig havde kørt på cyklen før - og sidste træning op til løbet var på en tør Dall bane.

Senere skulle der køres første heat, men fra min placering i starten,var det næsten umuligt at lave en god start. Jeg kommer dog alligevel godt ud over bommen, men bliver presset ud i første sving og har svært ved at finde farten og rytmen de første 3 omgange. Jeg begynder dog langsomt at arbejde mig op og ender på en 26. plads.

Søndagens warm-up brugte jeg til, at prøve nogle nye linjer og finde de “jævne” steder på banen. Da jeg kommer tilbage fra sighting lap til 2. heat, løber der olie ud af motoren, da den havde skudt en pakning, hvilket gjorde at far og jeg valgte ikke at køre. Der var ikke nogen chance for at cyklen kunne holde hele heatet. Og det ville være dumt at få en skade, hvis en maskinskade skulle resultere i et styrt.

En rigtig træls slutning, på en weekend over forventningerne!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page