top of page

Dansk fight i Tyskland - ADAC resultater

Imens at verdens fremtid kæmpede i Belgien, så var de mere erfarne kræfter samlet i tyske Jauer, for at komme et skridt tættere på tronen af ADAC MX Masters. Og i det kapløb havde vi også en håndfuld danske lykkeriddere, der dog måtte tage både godt og skidt med sig fra det tyske. Thomas Kjer Olsen ligger på en delt førsteplads i Youngster-klassen, og samtidig kæmper resten bravt for gamle Dannebrog. Her er de danske resultater fra dagen.

Resultater, Jauer

Masters:

7. Nikolaj Larsen

26. Stefan Kjer Olsen

Youngster:

3. Thomas Kjer Olsen

18. Jonas D. Larsen

25. Emil Jepsen

29. Mathias Gryning

Foto: Steffen Schollbach / pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page