top of page

Hold DM - Breakdown

MX-IndeX crasher Hold DM i Næstved i weekenden, med skarpladte linseskydere, som en flok gale MX-hooligans ude på skrammer. Så derfor mente vi at det var på sin plads, at vi lige tog et kig på nogle af favoritterne i de forskellige klasser. Der er lagt op til et brag på Nisseringen, og vi håber da at rigtig mange af jer lægger vejen forbi, for at heppe på jeres lokale klub-kæmper, når de skal forsvare de blodplettede bannere. Det skal nok blive godt!

Maxi

Lader man øjnene løbe ned over startlisten, så er der to hold der springer i øjnene til favoritværdigheden. Først Sønderborgs hold 1. Stefan og Thomas Kjer Olsen, med coach-man Kasper Jensen som tredjemand. Drengene fra SMC var tæt på sidste år, og må være tørstige efter sejren i år. Favoritter er de i hvert fald.

Men den titel må de dele med hjemmebanens hold 1, Martin Hansen, Nikolaj Larsen og Benjamin Strate. Alle tre med opadgående formkurver. Og så gør det jo heller ikke noget, at man kører på hjemmebane.

Randers Motor Sport 1 kommer med Kasper Munk, Simon Wulff og Kennet Hvam, og her skulle der gerne være garanti for tre stabile præstationer. Og det er i sidste ende det der plejer at vinde Hold DM.

De forsvarende mestre fra Svendborg kommer med en enkelt ændring fra sidste år, og det er Mathias Kløcker der nu danner bolværket sammen med Tonni Andersen og Rasmus Johansen.

Slagelse sender to hold, og bag nummer 1 gemmer sig Mathias Gryning, Nichlas Frandsen og Mikkel Keller. Ligesom Brian Kjær Jørgensen - der var en del af vinderholdet i OB sidste år - kommer for Hedelands Motorklub sammen med to unge løver, Nikolaj Skovgaard og Mathias T. Christensen.

Der er mange andre stærke hold i Maxi-klassen, og det betyder at næsten halvdelen skal skilles fra allerede lørdag. Men derfra ryger de i B-finalen, så der skal stadig køres race over hele linjen!

OB

Sidste års vindere i OldBoys-klassen fra Hedelands Motorklub, har lavet lidt om på holdet, men kommer stadig i en stærk formation. Jesper Kjær Jørgensen får selskab af Thomas Kongshøj, og med skader hos de øvrige hold, så lugter det af en gentagelse af sidste års finale.

Første udfordrer kunne man have spået til at være hjemmebanehold nr. 1 fra Næstved, Kristoffer Rasmussen og Hasse Lorentzen. Men en skade til Hasse gør det lidt mere tvivlsomt.

Det samme kan siges om FAMs hold nr. 1. Kim Alex Olsen har pådraget sig en skade, og efterlader derfor Rasmus Garnell alene.

FAM kommer dog også med Jesper NR Christensen og Johnny Poulsen, og kan med lidt held måske ende helt i toppen.

Mini

Det er ikke kun i de store klasser der skal dystes, men også i de små. Og det er altid dejligt når gamle Danevang har godt med talent at byde på. Og der er mange potente hold på plakaten, der gør det svært at udpege en favorit.

Men et af de stærkeste kort lader til at være hold nr. 1 fra Kolding. Rasmus Pedersen, Bastian Bøgh Damm og Michael Ladelund kunne sagtens være i toppen til slut.

De skal dog uden om Morsø Motocross Klub med Max Pedersen, Christian Møller og Mads Vestergaard, og Frederiksborg Amts Motorklub hold 1 med Magnus Smith, Caspar Ankjær og Sebastian Vemmelund, først.

Som outsider kunne man måske også skæve lidt til Hedelands Motorklub 1, med Kasper Dehnhardt, Emil Nielsen og Tobias Heidemann. Eller måske hjemmebaneklubbens hold nr. 2, Filip Legaard, Oliver Olsen og Jonas Håstrup.

Men til slut bliver vi nok nødt til at se hvad der sker!

Micro

At pege på en favorit i micro-klassen bliver svært. Der er så mange hurtige små piger og drenge, og vi håber at alle slår et smut fordi de små om lørdagen, for at se hvem vi skal holde øje med i fremtiden! MX-IndeX' team-partisan, Mads "The Hurricane" Bengtson får sin sag for, selvom han altid er god for en fight! De små maskiner er altid værd at kigge på, og vi skal i hvert fald nok få set deres heat også.

Tidsplaner og hele startlisten her: http://www.nisseringen-mc.dk

Og så ses vi da i Næstved lørdag og søndag? Det bliver helt sikkert rigtig fedt, med god fight i alle klasser!

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page