top of page

En mester fundet i pladderet - AMA

Det var ikke kun i Næstved at der var problemer med mudder i weekenden. Den stort anlagte afdeling af det amerikanske mesterskab på Ironman MX i Indiana endte også med at blive en mudderkrig. Men når det så er sagt, så blev der faktisk fundet den ene af to mestre, imens den anden også kom en anelse tættere på. Lige lidt hurtige resultater, og video i HD til jer der ikke har fundet det selv allerede.

450

I den store klasse er mesterskabet fortsat i spil, men Ken Roczen er ikke langt fra titlen. Det stod klart efter at han vandt afdelingen i plørede Indiana, og nu har 20 points forspring til teamkammerat Dungey, der sluttede dagen som 3'er. Imellem de to kom Trey Canard ind med sin sejr i andet heat. Ryan Sipes og Andrew Short sluttede top 5 på dagen af.

Resultat, Indiana:

1. Ken Roczen - KTM

2. Trey Canard - Honda

3. Ryan Dungey - KTM

4. Ryan Sipes - KTM

5. Andrew Short - KTM

6. Chad Reed - Kawasaki

7. Eli Tomac - Honda

8. Josh Grant - Yamaha

9. Fredrik Noren - Honda

10. Matt Goerke - KTM

250

Selvom han sluttede på ottendepladsen så var Jeremy Martin dagens gladeste mand. For hans andenplads i første heat var nok til at sikre ham det første mesterskab nogensinde. Jublen var løs i Yamaha-lejren. Det var dog Marvin Musquin der tog sejren på dagen, og det gjorde han foran Joey Savatgy og Jessy Nelson. Christophe Pourcel og Cooper Webb lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Indiana:

1. Marvin Musquin - KTM

2. Joey Savatgy - KTM

3. Jessy Nelson - Honda

4. Christophe Charlier - Yamaha

5. Cooper Webb - Yamaha

6. Dean Wilson - Kawasaki

7. Alex Martin - Yamaha

8. Jeremy Martin - Yamaha

9. Jason Anderson - KTM

10. Blake Baggett - Kawasaki

Tillykke til Jeremy Martin med mesterskabet. Den sidste mester finder vi i den kommende weekend i Utah!

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page