top of page

Det danske hold til MXoN

Årets Motocross of Nations er næsten blot en måned væk, og det betyder at holdene skal til at udpeges rundt omkring. De fleste nationer har sat navne på deres udvalgte, og for os danskere er det danske bidrag naturligvis rigtig spændende. Hvem kommer til at bære de rød/hvide farver på Kegums i Letland sidst i september? Nu er sløret løftet.

Thomas Kjer Olsen, Nikolaj Larsen og Stefan Kjer Olsen kommer til at danne bolværket når det går løs.

Sædvanligvis er det danske hold med hvor det sker i tabellerne, når det går løs til måske det største løb i verden, og landstræner Mikkel Caprani har allerede holdt den første samling for de tre, for at være bedst muligt forberedt til opgaven.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page