top of page

Kaotisk dag til ADAC MX Masters

Andendagen til ADAC MX Masters i Gaildorf, endte med at blive en relativt rodet affære. Og det er også sådan man kan beskrive danskernes dag. Der var både lidt held og lidt uheld, og da også en enkelt omgang Dannebrog på podiet. Dagen blev dog præget af aflyst første heat i Youngster-klassen, hvor et grimt uheld stoppede løbet allerede efter tre omgange. I mini-klassen var danskerne godt kørende, og Bastian Bøgh Damm kørte sig på podiet, imens Mikkel Haarup stadig er i spidsen af serien, og vandt andet heat. Thomas Kjer Olsen tabte lidt terræn i toppen af Youngster-klassen, efter en femteplads i dagens ene afviklede heat.

Danske resultater fra Gaildorf:

Masters:

18. Stefan Kjer Olsen

19. Nikolaj Larsen

26. Nicolai M. Hansen

Youngster:

5. Thomas Kjer Olsen

27. Glen Meier

Junior:

2. Bastian Bøgh Damm

4. Mikkel Haarup

38. Marcus Rene Petersen

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page