top of page

PRM: Gule glam og gætterier – Kaduuz Racing

Sommerpausen er forbi. Sensommeren er over os. Sæsonen bevæger sig ind i sin afgørende fase. Det er blevet tid at få tingene afgjort. Tid at kaste ædelt metal efter de bedste. DM-A går ind i den store finale, og der er blæst til voldsomt angreb under de sidste to afdelinger. Første slag skal stå på øen i Limfjorden, hvor den smukke bane – på toppen af bakken med fjord-kig – lægger underlag til en dyst af de store. Den gule armé er klar igen efter sommeren, og alle mand er klar til at give det bedste de har for de gamle gule faner. Arbejdshandskerne på og skulder ved skulder. Last og brast som altid. Til Mors, mande!

Nicolai M. Hansen kommer til Mors under lykkelige omstændigheder. I løbet af sommeren er der nemlig kommet en mini-Hansen til, og måske Kaduuz Racings lange styrmand kan tage lidt babylykke med sig ud på banen? Det skulle da i hvert fald være sjovt, om noget af det første den lille ny hørte om her i verden, var faderskabets drønende tempo på Solbjerg. Nicolai har haft en god sæson indtil videre, og han er tørstig efter podiet.

Mathias Gryning er med i en nervekrig af de store. Toppen af MX2-klassen er bestemt ikke for børn og folk med sarte nerver, og det ligner mere og mere en åben slagveksling. Mathias døjer fortsat med sin ryg, men forhåbentlig kommer det ikke til at påvirke hans kamp for titlen. Spidsen af serien er kun et enkelt point væk, og måske Mors bliver stedet hvor han går i front for første gang?

Andreas Hansen er tilbage igen, og med den kørsel han lagde for dagen i Næstved til anden afdeling, så skal man ikke tage noget for givet. Andreas har bevist at han har tempo til at følge med helt i toppen, og det selvom han næsten lige er kommet tilbage efter en skade. Vi krydser fingre for at han slipper for skader, og viser motocross-Danmark hvad han er gjort af. Vi ved han kan!

Og tænk bare, mon ikke de store drenge på Solbjerg-banen, får selskab af et par lidt mindre hjul under Kaduuz-teltet...

Ellers er der ikke meget at sige, andet end at Kaduuz Racing er klar til at give den fuld skrue på Mors, og give publikum en på opleveren. To dage skal der dystes over, og mon ikke det udvikler sig til lidt sjov og ballade undervejs? Vi skal i hvert fald gøre vores! Giv los!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page