top of page

Nikolaj Larsen på Husqvarna i 2015

Tidligere VM-kører og nuværende topnavn i dansk motocross, Nikolaj Larsen, skifter i 2015 til Husqvarna. Nikolaj har skrevet under på en kontrakt med FI Motorcykler i Sorø, der gør at han skal tørne ud på den hvide maskine til næste år, og begge parter er utroligt glade for samarbejdet.

Nikolaj ser meget frem til at gå i gang med arbejdet og få testet den nye ganger igennem, og ikke mindst samarbejdet med FI Motorcykler i Sorø, som Nikolaj igennem mange år har haft et rigtig godt forhold til. Nu skal samarbejdet så intensiveres, når den nyskabende maskine fra Husqvarna skal til at blande sig i toppen af dansk motocross. Og forhåbentlig bringe Nikolaj helt op der hvor metallet om halsen glimter gyldent. Det er i hvert fald målet.

FI Motorcykler er den officielle importør af den hæderkronede hvide cykel, der er parat til et storstilet comeback. Både på crossbanerne rundt omkring, men også i danskernes bevidsthed. Listen er lang med mærkets mange titler, og måske der er lagt op til mere ædelt metal til Husqvarna i Danmark i 2015? Nikolaj Larsen er i hvert fald fast besluttet på at gøre hvad han kan for sagen.

FI Motorcykler har i årtier været lig med motocross og service til cross-folket, og nu er indehaver Finn Ingemann altså klar til at tage en tørn til på højeste plan.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page