top of page

Alle gode gange otte - MXGP

Der var to vindere til dagens afdeling af VM i Goias, Brasilien, men der var en der overstrålede dem begge. For ikke nok med at vi fik godt sydamerikansk race, så fik vi samtidig den første af årets verdensmestre kåret. Og desuden spidsede kampen om den anden titel endnu mere til. Der er derfor lagt op til et brag i næste weekend, når felterne rammer Mexico, til årets sidste afdeling.

MXGP

Antonio Cairoli gjorde det for ottende gang. Så nemt kan det siges. Endnu en VM-titel blev det til, og den kom i hus med en tredjeplads på dagen. Den samlede sejr i Brasilien gik til Max Nagl, og han tog sig af sejren foran Gautier Paulin. Steven Frossard og Tommy Searle lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Brasilien:

1. Max Nagl - Honda

2. Gautier Paulin - Kawasaki

3. Antonio Cairoli - KTM

4. Steven Frossard - Kawasaki

5. Tommy Searle - Kawasaki

6. Kevin Strijbos - Suzuki

7. Davide Guarneri - TM

8. Milko Potisek - Yamaha

9. David Philippaerts - Yamaha

10. Matiss Karro - KTM

MX2

I den lille klasse er ingenting afgjort. Romain Febvre tog sin første GP-sejr, og den første til Husqvarna i mange år. Imens lukkede Jordi Tixier endnu mere af hullet til Herlings. Hollænderens forspring er nu på 23 point. Dagens placering for Tixier blev en fjerdeplads, imens andenpladsen gik til Dylan Ferrandis og tredjepladsen til Tim Gajser.

Resultat, Brasilien:

1. Romain Febvre - Husqvarna

2. Dylan Ferrandis - Kawasaki

3. Tim Gajser - Honda

4. Jordi Tixier - KTM

5. Valentin Guillod - KTM

6. Arnaud Tonus - Kawasaki

7. Jeremy Seewer - Suzuki

8. Christophe Charlier - Yamaha

9. Julien Lieber - KTM

10. Max Anstie - Yamaha

Så mangler vi bare finalen i Mexico! (Og så selvfølgelig MXoN!)

Foto: Youthstream 2014 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page