top of page

KTM melder klar til 2015

Untitled.png
Det er en tid med rigtig mange spændende nyheder og officielle udmeldinger, og nu melder KTM sig også på banen med deres internationale planer for den kommende sæson. Ikke meget bliver ændret fra i år, men der er dog et skifte der bliver spændende at følge. Desuden bliver der også hevet unge kræfter op, som godt nok har været inde under KTMs vinger i et stykke tid.

I MXGP-klassen slutter Tommy Searle sig til Antonio Cairoli og Ken de Dycker, og det skal blive en spændende konstellation at følge. Jeffrey Herlings forbliver esset i MX2, men har får ny teamkammerat i Pauls Jonass. Desuden har man som noget nyt tilknyttet Davy Pootjes, med henblik på EMX250- klassen.

Hele udmeldingen her: http://www.ktm.com/news-events/news/all/details/strong-red-bull-ktm-factory-racing-team-2015.html#.VC49gPl_tIE

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page