top of page

California State Champion fra Danmark

Danske Joachim Falden er stadig på jagt efter lykken i USA, og efter at have vist flaget ved Loretta Lynn's tidligere på året, så kom der for nyligt lidt flere titler danskerens vej. Det gjorde der da der skulle findes en California State Champion på Hangtown, og her endte Joachim med at stikke af med tre klassesejre. Han fortæller selv lidt mere løjerne her.

Joachim Falden: "2014 Dodge National var den 12. udgave af løbet på Hangtown - den samme som der køres på til outdoors. Løbet foregår fra onsdag til søndag. (Onsdag er træningsdag og derefter starter løbene om torsdagen. Jeg deltog i tre klasser: Collegeboy (Open 450), 450B og 450B stock. Jeg kørte ikke i 250, da jeg ikke har en 250'er lige nu. Men nok om det. Der var nemlig 3 heat per klasse, og vandt alt jeg kørte! 9 races og 3 mesterskaber! Titlerne er "California State Champion" og er officielle AMA titler. Mine heat gik rigtig godt. Kørslen virkede bare, og fik jeg lavet en masse gode starter. Så helt igennem en succes!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page