top of page

Fra mesterskab til klassehop

Thomas Rasmussen har haft en forrygende sæson i B125, og den sæson blev forseglet med et mesterskab til sidste afdeling i Frederikshavn. En glad vinder der allerede har sine øjne imod nye mål, der byder på et klassetrin op på større maskine til næste sæson. Thomas fortæller selv lidt mere om finalen, sejren og næste år lige her i artiklen.

Thomas Rasmussen: "Jamen sidste afdeling gik rigtig fint. I 1. heat fik jeg ikke en så god start, og var en 5-6 stykker fra start. Jeg endte med ay blive nummer 2 i heatet. I 2. heat kommer jeg som 2'er fra start. På første omgang kørte jeg omkring 1'eren og førte hele heatet - og vandt suverænt med 40 sekunder ned til nummer 2. Det føles rigtig godt at have vundet mesterskabet - især med så mange point! Næste år skal jeg køre Yamaha 250f i B-MX2 for Kaj's MC. Jeg skal selvfølgelig køre alle B-DM og alle A-DM afdelinger, og så ved vi rigtig endnu med ADAC. Nu skal vi lige se hvordan det kommer til at gå på 4-takteren. Under alle omstændigheder bliver 2015 rigtig spændende!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page