top of page

"Det er stadig ikke A-DM"

Jakob Kjær Nielsen valgte at tage skridtet direkte fra B125 og så op i B-MX1, og det var en beslutning der endte med at kaste en DM-titel af sig. Den kom i hus i Frederikshavn - med to heatsejre - og det betyder at Jakob står noteret for ikke at have givet et eneste point fra sig i 2014 DM-B sæsonen. Men den unge mand har øjnene på større mål. Han fortæller selv lidt mere om sidste afdeling og planerne til næste år her.

Jakob Kjær Nielsen: "Sidste afdeling gik rigtig fint. Jeg lavede en rigtig god kval', og to gode heat. I første heat tager jeg starten og holder den i mål. I andet heat var jeg 3'er op af starten, men får mig klemt forbi i startsvinget og fører hele vejen i mål. Det er da en fed fornemmelse, at have vundet B-DM, men det er stadig ikke A-DM. Næste år bliver igen for MX-Shop, og på en MX1-cykel i A-klassen. Vi har ingen planer om udlandet. Men jeg skal køre fuld A-DM sæson, og et par enkelte småløb"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page