top of page

Frederik Goul til svensk supercross

Frederik Goul Jensen var i weekenden taget en tur til Sverige, hvor Stockholms Tele2 Arena dannede rammen om det første 24MX Supercross i den svenske hovedstad. Fra hele verden var der fløjet kørere ind, og Frederik skulle blandt andet køre om kap med en amerikansk mester i supercross. Og selvom vejen ikke gik hele vejen til finalen, så kunne danskeren glæde sig over en succesfuld oplevelse.

Frederik Goul Jensen: "Jeg fik muligheden for at komme til Sverige og køre 24MX Supercross, hvor alle stjernerne kom fra nær og fjern. Forventningerne var ikke så høje, da det var et vildt hårdt felt. Banen var desuden MEGET blød! Men ellers var den rigtig fed! Lørdag startede vi med at have 2 træninger på 10 minutter. Jeg synes dog ikke rigtig jeg kunne få det til at spille. Jeg skulle køre første heat sammen med mange af de rigtigt hurtige. Jeg fik en okay start, men kunne ikke få det til at spille de første 2 omgange og der kom nogle forbi. Men så genfandt jeg rytmen, og begyndte at komme igen. Desværre kørte vi kun 10 omgange, så det var ikke nemt at nå noget. Jeg var 1 plads fra at gå direkte i semifinalen!

Det betød en tur i sidste chance heatet. Her fik jeg en dårlig start, men kom godt op på de 6 omg. Jeg blev nr. 5 og kom med i semifinalen! Det var langt mere end vi troede var muligt i det felt. I semifinalen kom jeg ikke alt for godt fra start, men jeg havde fundet farten i cyklen! Og jeg kom hurtigt op gennem feltet. Desværre ikke helt nok til finalen. Jeg var 2 pladser fra! Så jeg måtte i sidste chance endnu engang! Her havnede jeg sammen med rigtig mange store navne. Jeg kom allersidst fra start. Og måtte igang med at køre mig op! Jeg kom helt op til nr. 4 - de fire første røg i finalen. Jeg kørte lidt hurtigere, og forsøgte at køre forbi, men vi endte med at køre sammen og jeg måtte smide mig ned. Og så var den finale uden for rækkevidde.

Alt i alt var det en rigtig god weekend! Jeg var egentlig med for at få trænet til Adac Supercross. Jeg valgte ikke at sætte nogle mål, da de fleste deltagere var store stjerner. Og det ville være nemt at vise noget. Men det gik langt bedre end jeg havde regnet med! Så nu er det Adac Supercros der står for døren, hvor jeg skal køre i SX2 klassen for Ihle Racing.

Jeg vil gerne sige tak til: Tørring mx, Højderyggens Entreprenør, Stig Gade Byggefirma, HGS Danmark, Panolin Olie, Bazzaz, Mxparts.dk, Stayonstickers og Pitworld.dk"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page