top of page

PRM: Kim Sørensen #87 skifter til MK MOTORSPORT ROCKSTAR SUZUKI

Det er med stor fornøjelse at MK MOTORSPORT ROCKSTAR SUZUKI kan byde Kim Sørensen velkommen i teamet fra 2015. Det er ikke første gang Kim Sørensen kører SUZUKI, det gjorde han tilbage i 2007-2008, så det er rart at kunne byde ham velkommen tilbage i den ”gule” familie.

Kim har igennem flere år forbedret sig hvert år, og det er ikke gået ubemærket hen. Han har i 2014 haft sin bedste sæson med en flot samlet 2 plads i MX1 hvor han var med i kampen om DM titlen til det sidste. Det at Kim kan se det hårde arbejde i vintersæsonen og i løbet af året giver bonus og at han kan være med helt i top har givet Kim blod på tanden til gøre det endnu bedre. Til at komme skridtet videre Kim har valgt at gøre det i samarbejde med MK MOTORSPORT ROCKSTAR SUZUKI og teamets sponsorere og samarbejdspartnere på den nye RMZ450 2015.

”Det betyder meget at Kim har valgt MK MOTORSPORT ROCKSTAR SUZUKI til sin fortsatte kurs mod toppen - vi vil gøre vores bedste for at Kim får de bedste muligheder på suzukien” – udtaler teamchef Morten Kristiansen. Han vil samtidig gerne takke teamets trofaste sponsorere og især C. REINHARDT (suzuki importør) for opbakningen der er uundværdlig for at kunne drive teamet og lave en aftale med kørere i Kims kaliber.

Kim glæder sig til at komme ud prøve den nye SUZUKI – men er nødt til at vente lidt endnu inden hans skade fra MXON er helet 100%. Det er meningen Kim skal køre et par ADAC supercross i vinter, supercross i Herning og DMA og ADAC masters.Hvordan MK MOTORSPORT ROCKSTAR SUZUKI kørersammensætning bliver i 2015 vil blive oplyst i løbet af den kommende måned, der snakkes stadig med kørere der kan forstærke teamet yderligere

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page