top of page

Videoer og race report fra MEC 2015

Monster Energy Cup er altid spændende, for selvom det er årets sidste løb, så er det samtidig også det første med alle stjernerne på nye maskiner. Hvor ligger de henne alle sammen? Og årets version blev da bestemt ikke kedelig. Sejren endte med at være i spil lige til det sidste, og vi har selvfølgelig fundet videoer fra alle aftenens main events til jer. (Og også fra best whip).

---

Race Report

Der var mange om buddet. Alle mand ville gerne gøre de nye teamfarver ære, men til slut var det alligevel en neglebider. Trey Canard vandt de to første mains, og lå lunt i svinget til at snuppe sejren, men ind fra højre kom Davi Millsaps på sin nye Monster Energy Kawasaki. En sejr i sidste finale, og uheld til Canard, betød at DV kunne tage den samlede sejr og 100.000 dollars. (Millionen får man kun hvis man vinder alle tre finaler). Eli Tomac og Trey Canard tog de sidste pladser på podiet, imens Ryan Dungey og Malcolm Stewart lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Monster Energy Cup 2014

1. Davi Millsaps - Kawasaki

2. Eli Tomac - Honda

3. Trey Canard - Honda

4. Ryan Dungey - KTM

5. Malcolm Stewart - Honda

6. Justin Hill - KTM

7. Jason Anderson - Husqvarna

8. Jake Weimer - Kawasaki

9. Justin Barcia - Yamaha

10. Blake Baggett - Suzuki

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page