top of page

USA Blog: Chapparal komplekset

Klods op ad motorvejen i San Bernadino ligger der en bygning. Den er stor. Kunne rumme en Bauhaus med både søm og stigereoler. Og i dens indre gemmer sig et eksempel. Et eksempel på hvad interesse og store amerikanske armbevægelser kan gøre for verdens bedste sport. For når man først træder ind igennem dørene hos Chapparal Motorsports, så må man falde i svime. Underkæben dingler i gulvhøjde. De sammensparede rød/hvide dollars brænder i lommen. Pompøst. Overdådigt. Fedt. Her kan man få alt til motocross. I alle størrelser, mærker og farver, og turisterne lægger gladeligt vejen forbi for at opleve det hele. Og det er lige netop hvad USA er for motocross. Et mekka. Det er ikke en sluttet kreds der dyrker den samme sport, men en fælles åndelig stillingstagen til livet. Og det er noget der smitter af på banerne.

Ung, gammel, god og dårlig tonser rundt på Glen Helen Raceway, og lykken ved motocross er fælles for dem alle. Fra de hurtigste amateurs til veteran-helten i overalls og topmave. Her skammer man sig ikke over motocross. Her bliver det hyldet i samfundet. Og uanset om man synes om Chapparals super mx varehus, så er ideen om at opbakningen til sporten er så stor at det kan lade sig gøre, alligevel noget der giver jeres udsendte et smil på læben.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page