top of page

USA Blog: Noget om pros og byggesten

Det bærer sit navn flot. Stedet opkaldt efter historien om den danske sagnfigur, som Shakespeare udviklede til lejligheden. Anlægget i Lake Elsinore dukker beskedent frem fra lagerbygningerne efter et par sving, men det er et syn der snyder. For allerede imens man venter på at komme ind, så kan man nyde nogle af verdens største stjerner, der brænder omgange af på stedets lækre supercross-bane. Og bag ved den ligger endnu en bane. Og kører man videre, så kommer man til endnu en... og endnu en. Rør det op med et par micro-baner, så har du en coctail alle motocross-fans burde have ret til at nyde. Underlaget er perfekt, plejen af banerne i højsædet og kørere på alle niveauer og fra alle samfundslag drøner rundt sammen.

Og det er virkelig noget der kan få en til at tænke. Muligheden for at træne på tre baner samme sted, giver optimale forhold for alle, og talent kan frit gro frem. Tilgangen til sporten i USA giver håb om at der også kan blive bedre forhold for den i andre dele af verden. Vi må bare blive ved at være udholdende og møde kritikere med åbne arme. Har man først oplevet motocross, så er man hooked.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page