top of page

USA Blog: Funny side up

Gassen i bund. Albuerne dinglende nede omkring anklerne. Og skrigende motorstøn ude på begrænseren. Den amerikanske crosskører har sin helt egen teknik på cyklen. En teknik som de alle deler. Fascinationen næsten skinner dem i øjnene. Hurtigere, vildere, mere bukket! Bagenden ud og så går det ellers over stok og sten. Sving er noget fanden har skabt, og kan næsten kun forceres med mere gas. Nej, amerikanerne ved hvordan de vil have det, og deres baner ser ud derefter. Masser af hop og steder at give fuld rulle. Det handler om at alle skal have det sjovest muligt. Hoppene kan tages i etaper, og der er udfordringer for kørere på alle niveauer. Hvad enten det er en lang triple eller en omgang waves. Sikkerheden er stadig på sin plads, og resten overladt til sund fornuft.

Og det er noget af det USA kan give. Godt med smil på læberne, og baner der bygges til at efterleve det kræsne publikums fineste drømme.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page