top of page

USA Blog: Stjernestatus

Luften står stille, og der lugter af højoktan-benzin imellem bjergene. (En duft jeres undertegnede gladeligt gik med, hvis den kom som parfume). Et rustent hegn adskiller en vindtør parkeringsplads og et blikskur, med de mange røde jordvolde på den anden side. Jorden er vandet igennem, og under blikskuret er en ung mand ved at hive sine 100% briller ned over hjelmen. Den er fra amerikanske Bell, og bagpå er der tegnet et edderkoppespind - det matcher hans efternavn. Yamahaen er blå, nummeret på den er 17 og hans navn er Cooper Webb. På vej mod at blive en af de store i amerikansk motocross. Supercross-sæsonen nærmer sig med hastige skridt, og for Yamaha er testningen i fuld gang.

Og supercross er en fryd for øjet. Cooper har en føling med sin motorcykel som meget få, og Yamahaens kraftige motor og hårde affjedring, giver de største og vildeste muligheder. Selv jeres undertegnede tager Cooper sig tid til at hilse på, og her møder man endnu en forskel hos de amerikanske stjerner. De føler sig nemlig som stjerner. De er kendte ansigter i den brede offentlighed, og har lært at tilpasse sig det. Og det er et rart samfund, hvor motocrosssportens helte bliver behørigt hyldet. De fortjener det.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page