top of page

En duft af noget nyt - TKO

For et par dage siden bragte vi nyheden om at Thomas Kjer Olsen skifter til KTM og Bodo Schmidt Motorsport. Nu har vi fået et par ord fra Thomas om skiftet, så vi også kan blive lidt klogere på udsigterne for det danske stjernefrø. Og man må sige at det lover godt for TKO.

Thomas Kjer Olsen: "Jeg er rigtig glad for at have skrevet kontrakt med Bodo Schmidt for både 2015 og 2016. Det giver mig muligheden for at køre EM i 2015 og måske VM i 2016, alt efter hvordan resultaterne er i 2015. Jeg har allerede været nede ved teamet, og er ikke i tvivl om at jeg bliver glad for at være hos dem. Menneskerne bag er gode folk. Jeg har kørt på KTM’en et par gange nu og føler det er en motorcykel, der passer rigtig godt til mig og min kørestil. Jeg ser frem til to gode år på KTM."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page