top of page

Øjnene på horisonten - Alex Porsing

Det er ved at være noget tid siden vi sidst hørte fra Alex Porsing, men i mellemtiden er hans FMX-drømme bestemt ikke blevet mindre. De har dog taget en helt ny drejning, der lover godt for de danske FMX-fans. HAMRDOWN FMX har set dagens lys, og de kommer til at lave alt der har med FMX at gøre. Events, shows, træning, merchandise. Vi har snakket med Alex om hans nye firma og hvad han ellers har fået tiden til at gå med.

Alex Porsing: "2014 har været nok mit mest forvirrende år indenfor min karriere. Jeg stoppede med at bo i Belgien, for at flytte hjem og gå mere op i træning og udvikling, istedet for shows og verdensturne. Men jeg bøvlede godt nok noget i starten med at jeg var tvunget til at skifte til 4-takt. Det gik slet ikke som jeg ville, så jeg holdt en lille pause, og efter det fandt jeg så på at købe en 2014 YZ250 2-takt. Det var ikke helt dumt! Kort tid efter fik vi nogle shows stablet op i Danmark og Tyskland, så jeg kørte lidt shows og trænede herhjemme imens.

Hvad er tiden ellers gået med? Jeg har øvet mit første flip [backflip] i skumpit, men det blev jeg træt af. Så jeg gik direkte på jord og landede mit første 14 meter superkicker backflip til jord. (7-8 gange blev det til inden jeg underrotterede). Ellers har det sidste stykke tid gået meget med at arbejde på min egen virksomhed. Vi har startet noget der hedder HAMRDOWN FMX. I princippet så tilbyder vi bare de bedste FMX-shows i Danmark, med fuldt prof kørere, flips og hvad der ellers er brug for. Træningsskoler, tilbehør til FMX-bikes, og masser af merchandise er vi godt igang med at få på hylderne nu! HAMRDOWN FMX tilbyder FMX-shows til fornuftige priser. Vi har allerede en del shows herhjemme planlagt, så det er ihvertfald bare med at slå på tråden!

Jeg hader at tænke så meget fremad, men 2015 for mig kommer nok til at gå meget med at arrangere shows, køre shows, og drive min virksomhed her i Danmark. Jeg har dog planer om at tage til FIM VM kval' i Linz til IFMXF, da min kammerat David Rinaldo, ville få mig ind. Så mon ikke jeg skal se at få strikket et eller andet åndssvagt trick sammen snart? Jeg håber ihvertfald på at 2015 bliver mit år og bliver det år hvor jeg for alvor kan udvikle mig helt til toppen i EU."

Foto: Pers-Photo.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page