top of page

Glen arbejder videre

Glen Meier kørte sin første sæson på maxi-cyklen i 2014, og selvom sæsonen er forbi og kalenderen skriger december, så kører Glen på for at blive klar til den kommende sæson. Og 2015 bliver et hårdt år, med et pakket program, så det gælder om at få den bedste start på det. Vi har snakket med Glen om hvad han får tiden til at gå med, og hvor vi kommer til at se ham til næste år.

Glen Meier: "Lige for tiden træner jeg kondi- og styrketræning så meget som muligt. Jeg træner også på crosseren 1-2 gange om ugen. Og så kører jeg et vinterløb i Harskamp hver 14 dag, hvor det næste er allerede den 14. december. Det er det meste jeg får min tid til at gå med lige i øjeblikket. Til næste år skal jeg igen køre ADAC Youngster Cup, EMX125 og de A-DM afdelinger der bliver tid til. Igen for tyske for Kosak Racing"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page