top of page

Målsætning efter første afdeling - Christian Juul

Christian Juul har fejret 2014, med at dukke op lidt hist og her. Flere gode takter til både B-DM og A-DM bliver dog ikke fuldt op af passivitet, men i stedet er Christian i gang med at blive klar til 2015. Og det bliver gjort med gåpåmod, for at være endnu bedre rustet til B-DM og hvad kalenderen ellers bringer. Vi spurgte Christian om hvad han gør for at komme endnu længere frem næste år, og desuden hvad 2015 kommer til at byde på for ham.

Christian Juul: "Jeg er i fuld gang med konditræning så jeg kan blive klar til 2015. Det bliver en spændende sæson, hvor jeg skal køre fuldt B-DM og fuldt A-DM, og så lidt løb i Tyskland. Jeg fortsætter på Yamaha'en, som jeg er rigtig glad for, men som noget nyt skal jeg køre for Kaj's Mc i 2015 og selvfølgelig med dæmpere fra KMS, som jeg er meget glad for. En målsætning ser vi på til første afdeling."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page