top of page

Mikkel Larsen på stor maskine i 2015

Mikkel Larsen har haft et 2014 i toppen af alt hvad der har kunnet køres på en 85cc'er. Nu er tiden dog inde for ham at rykke op i maxi-rækkerne, men desværre har han pådraget sig en skade nu hvor sæsonen går på hæld. Heldigvis er han fuld af forhåbning, og satte os lidt ind i hvad der skal ske næste år og hvor galt det er fat med hans skadede overarm.

Mikkel Larsen: "Efter et rigtigt godt år på min KTM 85, fik jeg lige de sidste to løb med på 125'eren, som gik meget godt for mig. Jeg var derefter så småt gået i gang med lidt motionstræning, men for 3 uger siden var jeg i Breum til pitbike-løb, og var så uheldig at jeg tog et lille styrt og blev så kørt over af en anden. Jeg brækkede den store knogle i overarmen og dommen lød på 6-8 uger med skinne på. Jeg havde ellers planlagt at køre alle vinterløb i Harskamp hver 14 dag, så jeg kunne bliver klar. Men lige efter jul begynder jeg så igen med lidt cykeltræning, og jeg håber og tror på jeg bliver klar til 2015. Til næste år skal jeg køre lidt EMX 125 - måske lidt ADAC, alt efter hvordan det går - og alle B-DM afdelinger. Jeg skal desuden køre Yamaha for EASY MX"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page