top of page

Marcus Bommer mod nye horisonter

Vi har før snakket om Marcus Bommer, der tog B-Mini 85cc-DM med storm i år, og til slut endte med at vinde det. Nu er Marcus rykket op på den store maskine, og samtidig med at han prøver at blive klar til næste sæson, så spurgte vi ham hvad han går og får tiden til at gå med. Og i øvrigt hvad 2015 kommer til at bringe for ham.

Marcus Bommer: "Sikke en 2014-sæson. Dansk Mester og Regionsmester Nord, i B-mini. Og i august måned flyttede jeg skole, da jeg blev optaget på Holstebro Elite Sport, hvor der udover skole er tid til mere fokus på sin sport - både på og udenfor banen. Noget der helt sikkert har hjulpet mig i denne sæson, men også kommer til det i den kommende, hvor der kommer nye udfordringer. Jeg skifter fra mini-klassen til maxi klassen. Jeg rykker op i klassen B125 og er at finde med startnummer 77 og selvfølgelig på Suzuki. Jeg skal ud og lære at tumle en maxi-maskine og jeg glæder mig meget til at komme i gang. Jeg har kun lige været ude at trille en enkelt gang og det var rigtig fedt. Jeg skal bruge vinteren til at få kørt mig ind på den nye cykel, og det bliver hovedsageligt i de forskellige indendørshaller. I 2015 skal jeg køre alle regionsmesterskaberne i Nord, samt nogle DM-afdelinger. Jeg har set at 2 afdelinger køres sammen med DM-A serien, så det bliver noget nyt og en stor oplevelse for mig. Jeg vil forsøge at arbejde mere med min fysik end jeg har gjort de forrige sæsoner, fordi jeg rykker fra en 85cc til en 125cc. Der er ikke en sådan målsætning. Udover at få kørt en masse, og bare have en god, sjov og lærerig sæson i maxi-klassen."

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page