top of page

MX-IndeX Awards 2014

Så nåede vi den 23. december, og det betyder traditionen tro, at årets MX-IndeX Awards er blevet afgjort. Og igen i år af verdens bedste læsere! Langt over tusind mennesker har deltaget i afstemningen under god ro og orden, og det har været nervepirrende til det sidste. Vi synes alle vores nominerede fortjener bifald, og vi er bare glade for at der er så mange at vælge imellem. Og så er vi også glade for at de nominerede har gidet at lege med. (Behøver vi nævne Joachim Faldens skildring af et dansk national-klenodie i hans award-video?) Så uden yderligere tøven, præsenterer vi, og StayOnStickers, årets vindere af MX-IndeX Awards!

Årets Motocrosskører 2014: Kim Sørensen

(2. Stefan Kjer Olsen. 3. Thomas Kjer Olsen)

Aldrig har der været så tæt løb i en af vores afstemninger, og det tolker vi som om at vi bare har rigtig gode motocross-karle her i Danmark. Til slut adskilte sølle 5 stemmer første- og andenpladsen, og kun 50 stemmer alle deltagere. Men Årets Motocrosskører 2014 endte med at blive Kim Sørensen. Kim var nomineret for sin andenplads i årets DM MX1, men lige så meget fordi han nu ser ud til at have taget skridtet op, at kæmpe om sejren i Danmarks fornemste række, som der har været potentiale til i mange år. Og så var der jo også en Motocross of Nations debut at fejre.

Kim Sørensen: ”Det er selvfølgelig fedt at vinde sådan en pris. Det betyder bare at folk også bider mærke i min udvikling, som jeg gør alt for at fortsætte. Det giver lidt ekstra blod på tanden til at arbejde endnu hårdere. Jeg vil gerne takke alle dem som har stemt, og ligeledes skal der lyde en kæmpe tak til alle mine personlige sponsorer, mekanikere og hjælpere, samt familie, venner og kæreste. Til sidst vil jeg gerne ønske alle en glædelig jul og godt nytår. Vi ses i 2015!”

Årets Motocrosstalent 2014: Mikkel Haarup

(2. Rasmus Pedersen. 3. Matti Jørgensen)

Mikkel Haarup har gjort det godt, og hans nye kontrakt med KTM Factory til 2015 vidner også herom. Dansk og tysk mester, samt bronzevinder til VM og en samlet fjerdeplads til EM. Mikkel har i 2014 udviklet sig til at være et af de helt store europæiske håb for fremtiden, og det var der mange af vores læsere der mente gjorde ham fortjent til prisen som årets talent. Og for en ung mand der for alvor har sat Danmark på verdenskortet i motocross i år, er det heller ikke på nogen måde uretfærdigt. Men hvor er det skønt med så mange talentfulde drenge og piger at skulle vælge imellem.

Mikkel Haarup: ”Det er selvfølgelig altid rart med anerkendelse og en pris, og jeg vil da gerne sige tak til alle dem der har stemt på mig. Og så skal der også lyde en tak til alle der har støttet mig og været med til at gøre det hele muligt. Jeg glæder mig allerede til næste år!”

Vi glæder os til at sende præmierne fra StayOnStickers til vores vindere, og siger tak til alle der har stemt og alle nominerede.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page