top of page

Billeder fra DMA 2015

Mikkel Haarup scorede to priser, da årets Dansk Motorsport Award blev uddelt i Cirkusbygningen. Vi var selvfølgelig på pletten, og skød et par billeder så du kan se hvad der gik for sig. Tillykke igen til Mikkel Haarup.

Præmietagere 2015:

Årets rallykører: Christian Jensen Årets speedwaykører: Nicki Pedersen Årets banekører: Kevin Magnussen Årets motocrosskører: Mikkel Haarup Årets kartkører: Nicklas Nielsen Årets roadracingkører: Rene Prang Årets DTC-kører: Casper Elgaard Årets bilsportkører: Kevin Magnussen Årets talent: Mikkel Haarup Årets mekanikerlærling: Rasmus Storgaard Årets MC-sportskører: Speedway-landsholdet Årets Motorsports Event: Classic Race Aarhus Fair Play Prisen: Sofie Sørensen Årets profil: Tom Kristensen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page