top of page

5 håndoperationer senere


2014 blev et meget sporadisk år for Mathias Jørgensen, og det har kun været i glimt at vi har set ham. Nu har han kørt ADAC SX Cup, og melder klar til Supercross Herning. Han forklarer her hvad der har holdt ham ude den seneste tid, og hvad planen lyder på for 2015.

Mathias Jørgensen: "I starten af sæsonen blev jeg opereret i begge hænder, fordi jeg har haft store smerteproblemer i dem, efter et styrt i 2013. Midt på sæssonen brækkede jeg så hånden, og den 24. december blev jeg opereret i begge hænder i Belgien, hos en ekspert på området. Og de ser endelig ud til at virke nu.

Angående ADAC Supercross, så startede det med at jeg havde prøvet at få start på Suzuki - fordi jeg skal køre på det i 2015 for et tysk team. Blot 14 dage før første afdeling i Stuttgart blev jeg dog tilbudt start på en Kawasaki 450, hvilket jeg sagde ja til. Efter første afdeling havde jeg problemer med teamet, så de 2 sidste afdelinger har jeg kørt på Honda. Den er meget anderledes end min Suzuki, men jeg synes jeg fik bygget farten stille og roligt op, og endte da med at komme i semifinalen i Dortmund.

Jeg forbereder mig i øjeblikket til den kommende sæson - i tæt samarbejde med Søren, som er ejer af Bodywork. Det vides endnu ikke om jeg kommer hjem og kører DM. Min hovedserie vil være ADAC Masters, som jeg skal køre for et team, der hedder Diga Procross Suzuki"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page