top of page

Skovgaard endnu et gear op


Nikolaj Skovgaard skifter til AMX Racing Team i 2015 og skal køre på KTM 250 sx/f.

"Jeg har været i Holland og prøvekøre en KTM, selvfølgelig i det tunge sand, det er jo mit favorit underlag. Cyklen har masser af overskud og den giver en god fornemmelse i sandet. Min vinter træning bliver i Holland sammen med AMX Racing.

Jeg ser frem til et godt samarbejde med Mikael Andersen i 2015. Ma-engines har ekspertisen og kan bidrage til en bedre og bredere oplevelser for mig.

Jeg skal kører alle A-DM løbene, det Svenske mesterskab samt ”serien” i Sverige også.. De øvrige løb syd på bliver heller ikke glemt, sæsonen er planlagt. Jeg skulle jo nødigt kede mig en weekend uden motorcross", slutter Nikolaj smilende..

Nikolaj takker dem der har støttet ham i 2014.

Foto: Jowestracing.se/Jonna Westerlund

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page