top of page

AMX Racing Team i Holland


Dugfrisk race report fra AMX Racing Teams Nikolaj Skovgaard, der har været en tur i Holland i weekenden.

Nikolaj Skovgaard: "Den begynder at virke hurtig, den KTM. Jeg har deltaget i 2 super løb i Holland i denne weekend. Herdee og Harskamp, med over 120 deltagere, og de vil bare det motocross i Holland. Lige noget for mig.

I Herdee var MX1 og MX2-klassen slået sammen. Vi var derfor 45 til bommen. Det begyndte med en omstart på grund af uheld, og det blev til min fordel. Jeg kommer rigtig godt fra start i det tunge sand, og drejer som en 4-5 stykker, men jeg falder lidt ned i rækkerne. Der er meget trafik og jeg kommer desværre til at bremse KTM’en i stå. Men jeg kæmper mig op, og ender som samlet 9'er.

Jeg føler mig derfor opsat på revanche i 2. heat, og jeg har igen trimmet affjedring sammen med Mikael Andersen per telefon. Jeg laver en super hurtig start, runder som en 5 stykker i første sving. Banen er rigtig ujævn og svær - så lige noget for mig. Der er mange som fejler, men Jeg holder min position og slutter som samlet 6. og 3. i MX-2.

Jeg er rigtig godt tilfreds, Jeg kan mærke tempoet og det overskud min nye cykel har. Det er en god begyndelse på min debut som A-kører.

Om søndagen, var Jeg så igen til Harskamp. Denne gang var det finalen - et traditionsløb for mig. Jeg kender efterhånden mange af kørerne. Det er nu sjovt at møde sine ”gamle” 125 rivaler, som også er rykket op.

I første haet laver Jeg en rigtig kanon start på deres beton, og runder som en 3-4 stykker. Jeg har en rigtig god kamp med en 250 2-takter. Jeg kører op på siden af ham, lægger an til en overhaling, og BANG! Han rykker lige over i mit forhjul. Den havde Jeg ikke lige regnet med. Et ret vildt styrt fortæller publikum efterfølgende. Op igen som sidste mand, brillerne er knust, højre ærme er revet i stykker, maskinen er intakt. Og jeg kæmper som en sindssyg og slutter som samlet nr. 9.

I 2. heat er jeg okay fra start. Jeg runder første sving som nr. 5-6 stykker. Jeg kæmper for at følge 1 og 2, men de formår at lave et godt hul, som jeg ikke kan lukke. Jeg finder derfor min egen rytme, og jeg slutter som nr. 4 samlet og nr. 3 i min egen klasse.

Jeg slutter som samlet 3. i Harskamp, i det samlede klassement i MX-2"

Foto: Mossel MX Pics

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page