top of page

Play ball lads! - MXGP


Bolden ruller. Spillet er i gang. VM 2015 - en af de mest spændende versioner længe - er i gang. Losail i Qatar er første stop, og her til aften skulle der kvales' ind til bommen i morgen. Alles øjne på Ryan Villopoto.

MXGP

...og mange er nok skuffede over RV2s tempo. For enhver anden ville en ottendeplads være okay, men mange håber stadig på at han kan tage kampen til Cairoli, (der forresten vandt kvalheatet knusende sikkert). Det er dog værd at bemærke, at Villopoto som den eneste satte tempoet op imod slutningen af heatet, og kørte sin hurtigste tider her. Clement Desalle og Gautier Paulin tog de sidste top 3-pladser. Et par interessante heat venter i morgen.

Kval'heat, MXGP. Qatar: 1. Antonio Cairoli - KTM 2. Clement Desalle - Suzuki 3. Gautier Paulin - Honda 4. Max Nagl - Husqvarna 5. Kevin Strijbos - Suzuki 6. Romain Febvre - Yamaha 7. Shaun Simpson - KTM 8. Ryan Villopoto - Kawasaki 9. Jeremy van Horebeek - Yamaha 10. Todd Waters - Husqvarna

MX2

Jeffrey Herlings har en mission at fuldføre. Og om nogen kan stoppe The Bullet må tiden vise. I hvert fald var upåagtede Thomas Covington tæt på at give Herlings årets første nederlag. Men på sidste omgang i kvalheatet slog #84 til, og sikrede sig bedste placering ved bommen i morgen. Covington tog andenpladsen, imens Dylan Ferrandis tog tredjepladsen. Forsvarende verdensmester Jordi Tixier startede i et hul, med uheld, og han måtte kæmpe sig frem til ottendepladsen.

Kval'heat, MX2. Qatar: 1. Jeffrey Herlings - KTM 2. Thomas Covington - Kawasaki 3. Dylan Ferrandis - Kawasaki 4. Aleksandr Tonkov - Husqvarna 5. Max Anstie - Kawasaki 6. Pauls Jonass - KTM 7. Julien Lieber - Yamaha 8. Jordi Tixier - Kawasaki 9. Damon Graulus - Yamaha 10. Jeremy Seewer - Suzuki

Foto: KTM

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page