top of page

Åbent hus – EasyMx


EasyMx er flyttet igen, og nu har vi Danmarks største MX butik! Vi har gjort alt for at tilbyde cross entusiaster noget de aldrig før har set i Danmark. Det er blevet størrer, flotter og vildere end vi selv havde forestillet os siger Anders Green. Derfor glæder vi os til at byde alle indenfor til åbningsweekend den. 7-8 marts, på Lupinvej 5 i Hobro. Alle der kommer og besøger os kan også godt begynde at glæde sig, for vi har vilde tilbud på ALT i butikken. Vi serverer fadøl, sodavand, pølser og popcorn. Vi har mini BMX race, for både store og små og meget mere i løbet af weekenden. For de mindste er der mulighed for at få en tur i en EasyMx Wildcat. Vores online kunder skal ikke snydes. Lørdag og søndag vil alle online kunder, få 20% rabat på alle varer, ved at benytte kuponkoden “NYBUTIK”. Du kan handle online 24/7 på www.easymx.dk Vi vil ikke afsløre alt her, men der er garanteret en overraskelse eller to til dem der kommer og besøger os her i weekenden den. 7-8 marts, griner Anders Green. Vi håber at ser både gamle som nye kunder, i vores nye omgivelser, Lupinvej 5, 9500 Hobro, lørdag d. 7. marts kl. 10 – 18 & søndag d. 8. marts kl. 11 – 17

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page