top of page

KK Motorsport bliver fabriksteam


Det danske motocross-team KK Motorsport går ind i 2015 med mange nye horisonter i sigte og godt med vind i sejlene. En fabriksaftale med italienske TM, ændrer ikke alene navnet til KK/TM Racing Team, men også på teamets sammensætning, base og ambitioner. Øjnene er rettet på Europamesterskaberne, og med fabriksmateriel til rådighed, er der plads til at drømme stort. Aftalen løber de næste 3 år, og der er derfor masser af plads til at få udviklet en yderst konkurrencedygtig cykel, der kan bide fra sig i toppen af tabellen.

Teamet kommer til at bestå af tre kørere, fordelt på lige så mange EM-klasser.

#435 – Sam Korneliussen, DK. EM250

#999 – Gerard Garcia, SPA. EM300

TBA – ITA. EM125

Det bliver ikke kun på internationalt plan at teamet kommer til at slå sine folder. Også den tyske ADAC Masters-serie får besøg. Datoerne og dens internationalt stærke natur, gør ADAC-serien til et ideelt mesterskab for teamet, imellem den travle EM-sæson.

Kalenderen er allerede tæt pakket, og 2015 har været travlt indtil nu.

“Vi kørte til fabrikken i Pesaro den 3. januar og hentede de første 2015-cykler. Derefter gik turen til Sardinien, hvor vi testede sammen med fabrikken. Cykler og affjedring blev testet og kørt ind. Cyklerne kører helt fantastisk med masser af træk, og så er de meget nemme at køre. Fabrikken gør et enormt arbejde, sammen med os, for at det hele bliver sat op, så det fungerer 100 % til den enkelte kører. Alle vores nye cykler bliver sat op på fabrikken, så det er naturligvis en massiv fordel for os, at cyklen er klar når den pakkes ud af kassen. Sam Korneliussen har kørt de Italienske mesterskaber, og det er forløbet rigtig godt. Han kørte også den første afdeling af det Belgiske mesterskab, hvor det blev til en samlet fjerdeplads. Alt sammen lovende takter”, slutter Carsten Andersen.

Teamet kommer til at have sin base i Lommel i Belgien. En ideel placering logistisk set, med mange baner og træningsmuligheder i baghaven. Alt er på plads med hensyn til sponsorer, transport, netværk og omgivelser, og en stor del af succeshistorien kan tilskrives sponsorerne af projektet. Uden Blackbird, Wrooam Olie, Reikon, FM Racing, Circuit Equipment, Twin Air, MySmootie, Pirelli, CZ Chain, HGS, Raptor Titanium, Moto Seat og VP Fuel, var intet af det muligt.

Så nu ventes der bare på første EM-afdeling hos de lyseblå. Den ligger i Trentino, Italien i april. Men der er allerede større ting i tankerne. På sigt er øjnene nemlig sat på deltagelse i VM, og hvem ved hvor vejen ender? Omdrejningspunktet vil dog altid være unge kørere, der har talentet og viljen. KK/TM Racing Team sigter imod stjernerne.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page