top of page

Planerne afhænger af uddannelsen


...men når det så er sagt, så kommer vi alligevel til at se meget til Julie Dalgaard i 2015. Heldigvis. Hun leverede nogle blændende resultater i VM, og er heldigvis at finde på den scene i år også. Desuden er der sket et farveskift, men det fortæller Julie selv lidt mere om her.

Julie Dalgaard: "Forberedelserne for sæsonen har været på sin plads, med hensyn til vintertræningen. Til forskel fra sidste år, så skal jeg køre Honda for JØ/Arts - et samarbejde jeg er rigtig glad for. Lige nu får jeg kørt så meget jeg kan, for at få så mange timer på cyklen som muligt. Men det er svært kun at kunne tænke på min sport, da jeg lige nu også er i gang med mit trejde - og sidste - år på gymnasiet, som jeg skal færdiggøre til sommer. Det er selvfølgelig med til at gøre det kompliceret, med hensyn til at kunne deltage i alle de løb jeg gerne vil. Men til min fordel har jeg ved siden af gymnasiet, Næstved Sportscollege, som hjælper med planlægningen og støtter op omkring mig og min sport. Så det kan siges, at planerne for året komme til at afhænge af min uddannelse. Men jeg kan med sikkerhed sige, at jeg skal køre fuldt DM (damer) og enkelte afdelinger af WMX VM".

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page