top of page

Op og ned i Argentina


På en smuk nybygget bane i Patagonien, tonsede VM-feltet ud i Argentina. Og foran tusindvis af jublende sydamerikanske fans, tog VM-serien en helt ny drejning, der intensiverede titel-kampen, og tegnede op, hvor stærk serien egentlig er i 2015.

MXGP

Der var lagt op til et showdown imellem Antonio Cairoli og Ryan Villopoto, men det var dog ingen af de to, der stjal showet. Clement Desalle løb med første heat, foran Cairoli - der styrtede voldsomt på sidste omgang - Max Nagl og Villopoto. Og så skulle det afgøres i andet heat. Max Nagl trak det længste strå, og da Desalle kun mønstrede en tredjeplads, så snuppede tyskeren årets anden GP-sejr. Andenpladsen til Desalle, og tredjepladsen til en mærket Cairoli. RV2 måtte nøjes med en fjerdeplads på dagen.

Resultat, Argentina:

1. Max Nagl - Husqvarna

2. Clement Desalle - Suzuki

3. Antonio Cairoli - KTM

4. Ryan Villopoto - Kawasaki

5. Gautier Paulin - Honda

6. Jeremy van Horebeek - Yamaha

7. Romain Febvre - Yamaha

8. Evgeny Bobryshev - Honda

9. Todd Waters - Husqvarna

10. Glenn Coldenhoff - Suzuki

Samlet:

Clement Desalle - 133p

Max Nagl - 123p

Antonio Cairoli - 123p

MX2

Der var lagt op til endnu en opvisning fra Jeffrey Herlings, men sådan skulle det ikke gå. Efter blot et par sving af første heat, styrtede The Bullet voldsomt, og måtte udgå med en øm ankel. Det efterlod vejen åben for Dylan Ferrandis, der kunne tage sejren i heatet. Og selvom Herlings kørte sejren hjem i andet heat, så var det Ferrandis der kunne løbe med sin første GP-sejr. Pauls Jonass blev to'er for anden gang i træk, imens Jeremy Seewer kørte sin Suzuki på podiet.

Resultat, Argentina:

1. Dylan Ferrandis - Kawasaki

2. Pauls Jonass - KTM

3. Jeremy Seewer - Suzuki

4. Thomas Covington - Kawasaki

5. Tim Gajser - Honda

6. Aleksandr Tonkov - Husqvarna

7. Jeffrey Herlings - KTM

8. Adam Sterry - KTM

9. Max Anstie - Kawasaki

10. Brian Bogers - KTM

Samlet:

Jeffrey Herlings - 125p

Dylan Ferrandis - 125p

Pauls Jonass - 112p

Foto: Youthstream 2015 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page