top of page

Haarup flyvende i Holland - EMX


EM65/85 er skudt i gang i Emmen, og det er allerede med Dannebrog godt i front. Danske Mikkel Haarup er der mange der har et godt øje til, og det danske stortalent kvitterede da også med solid og hurtig kørsel. Og der var gode danske præstationer over hele linjen.

Mikkel Haarup vandt første afdeling i Holland, og det til trods for at han kun blev noteret for en andenplads i første heat, efter en batalje med en omgangskører. I 65-klassen, var det Lucas Bruhn der med en femteplads blev bedste dansker. Både Bastian Bøgh og Matti Jørgensen formåede ligeledes at køre sig i top 10.

85cc, Emmen:

1. Mikkel Haarup

2. Rick Elzinga

3. Christoffer Mills

4. Raivo Dankers

5. Bastian Bøgh Damm

19. Rasmus Pedersen

26. Jonas Lund Rasmussen

29. Emil Jursdorf

65cc, Emmen:

1. Kay Karssemakers

2. Scott Smulders

3. Dave Kooiker

4. Constantin Piller

5. Lucas Bruhn

9. Matti Jørgensen

12. Andreas Jensen

17. Tobias Caprani

26. Magnus Gregersen

Foto: RGP Photo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page