top of page

Here we go again – Kaduuz Racing


Dagene bliver længere. Foråret står på spring. Solen får magt. Jorden tørrer op. Vi ved hvor det bærer hen ad. Vi har været der før. Det sitrer i luften. Gynger i jorden. Og hvert et græsstrå hvisker til hinanden. Premieren på DM i motocross er her! For fuld musik og med Danmarks bedste på plakaten. Pande mod pande. Mand mod mand. Og under teltdugen samler den gule armé mod, kræfter og vilje, til endnu en spændende og helt igennem sjov sæson. Kaduuz Racing er klar til braget i Næstved, med fire friske fyre klar til at tørne ud, og hele holdet arm i arm på lægderne. Første stik er vigtigt, og godt fra start kan som bekendt ende med at være halvt fuldendt. Lad os se hvad der sker!

Mathias Gryning skal forsvare sin andenplads i MX2 fra sidste år, men sigter også i år højere. Den unge mand fra Slagelse smagte guldet for første gang i Næstved sidste år, så hvem ved hvor vi ender? Mathias har vist god fart i opstarten – både herhjemme og i Tyskland – og han har i hvert fald ikke ligget på den lade side når det kommer til forberedelse.

Rasmus Krogh Jørgensen fik en grim skade i starten af 2014, men en gut med et større fighterhjerte skal man lede længe efter. Rasmus er klar til endnu et comeback i MX2-klassen, og har i opstartsløbene vist, at han bestemt stadig kan finde rundt på crossbanen. Og så har han jo også lige et par mesterskaber i bagagen.

Andreas Hansen var meget plaget af skader sidste år, men når vi så ham, så var han giftig. Han leverede et fænomenalt heat i Næstved sidste år, og han har i år haft en god optakt til MX2-klassen. Nu skal vi se ham i hans første hele sæson i A-klassen, forhåbentlig, og der er meget at vente sig af #428.

Nicolai M. Hansen er på pletten i MX1. Han har ikke været så aktiv i opstarten, men den mangedobbelte mester har altid tempo med sig. Og så løb han jo med tredjepladsen ved sidste års DM, samtidig med at hans fart blot voksede sig større. Så vent med at dømme Kaduuz Racings lange styrmand ude, han har altid tricks i ærmet.

Drengene er klar. Teamet er klart. Og så er det ellers bare at se hvad der sker. Kaduuz Racing er klar til årets første afdeling af DM, med bulder, brag og gule gangere på rad.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page