top of page

Ny sæson, nyt hold og nye ambitioner for 2015


Op til dette års sæsonstarten på DM-A i Næstved har J.Ø./ARTS Racing samlet et hold kørere, der adskiller sig markant fra tidligere års team-kørere.

Den primære forskel består i at Jens Ø i år ønsker at fokusere mere på kørere, der er inde i en kraftig udvikling snarere end reelle mesterskabskandidater, og det har ført til et ”lettere” hold end tidligere, med yngre og mere sultne og ambitiøse kørere.

Den største nyhed er at teamet nu også består af en pige i skikkelse af Julie Dalgaard, der i denne sæson primært fokuserer på et fuldt DM for damer og ikke mindst 2015-sæsonens resterende afdelinger af VM for damer. For at få en ordentlig start på sæsonen, har hun dog valgt at stille op i MX2-klassen i Næstved, primært for at teste sin fart mod de hurtigste i kongeriget, men også for at sætte sit navn i historiebøgerne som den eneste pige, der har deltaget i løb i den bedste række i nyere tid.

Teamets øvrige indsats i MX2-klassen består af Emil Jepsen, der med en B-DM sejr og en 7. plads i A-DM i rygsækken, er den eneste genganger i teamet fra 2014. Hans gode resultater fra sidste år har givet ham tørst efter mere i 2015, og han har vist gode takter i vinterens/forårets løb indtil nu.

Endnu en ny kører, Lucas Ankjær, der kører B-MX2 i denne sæson, kommer til Næstved med en flot 2. plads fra første afdeling af B-DM i Hadsund, og selv om det er hans første A-DM løb nogensinde, er hans ambition at slutte i den bedste halvdel af feltet – måske endda i top-15.

MX1-klassen må i år ”nøjes” med 1 kører fra teamet. Kasper Ø. Bjerrum er grundet sin familiære forbindelse altid en fast del af J.Ø./ARTS Racing, og satser ligesom Lucas på et resultat i den øverste halvdel af feltet.

Supportklassen i Næstved er B125, og der har teamet Magnus Ø. Nielsen med.

Hele teamet glæder sig til weekendens løb på Nisseringen, og ser frem til et godt race.

Tekst: Lars Meller/JØ

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page