top of page

Andreas prøvede lykken i Holland


Andreas Jørgensen prøvede lykken til EM for første gang, da EM-karavanen slog et smut forbi Valkenswaard i sidste weekend. Og selvom han ikke havde det held han håbede på, så blev der gjort gode erfaringer. Han fortæller her lidt om oplevelsen.

Andreas Jørgensen: "Jeg var taget til Holland for at køre EM. Vi ankom til banen torsdag nat, og vågnede op fredag, til en masse solskin. Banen så virkelig god ud. Banefolkene havde virkelig gjort et godt stykke arbejde og banen stod helt perfekt. Dog lidt tør. Men regn fredag nat satte en stopper for den lidt tørre overflade, og banen blev virkelig god. Min kval' lørdag gik ikke helt som forventet. Jeg kunne ikke få det frirum der var nødvendigt, for at få sat en god tid. Folk styrtede over det hele, hvilket resulterede i, at der tit var viftende gult flag på hoppene. De andre kørere var virkelig dygtige, så jeg kom desværre ikke direkte med. Last Chance-heatet gik egentlig også op i hat og briller. En dårlig start - samt 2 styrt - gør det bestemt ikke nemt. Jeg kom desværre ikke med til de to finaleheat, men det var en vildt fed oplevelse. Fedt at mærke stemningen fra den anden side, end bare som tilskuer."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page