top of page

Heller ingen RV i Spanien


I en pressemeddelelse fortæller Kawasaki, at Ryan Villopoto heller ikke bliver klar til at køre det spanske GP i den kommende weekend. Det er stadig problemer med halebenet der driller, og RV er i øjeblikket i USA - hvor han sammen med Aldon Baker, forsøger at udbedre skaden hurtigst muligt. Det hele kommer ned til, at Villopoto ikke kan holde til at sidde på cyklen. Han beretter at han gør alt for at blive hurtigt klar igen, men at man skal være 100 % fit for at kunne kæmpe om sejren i MXGP-klassen.

Samtidig ser det ud som om, at drømmen om en VM-titel forbliver en drøm for amerikaneren. Indtil videre i hvert fald...

Foto: Youthstream 2015 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page