top of page

Første dag i Spanien - MXGP


MXGP-bolden ruller videre i Spanien, og det betød vanen tro, at lørdagen blev brugt på at køre kvalheat. Samtidig var der også EM-klasser i aktion, og det betød heldigvis flere point til Danmark i den sammenhæng. Vi har et par resultater til dig, og video-opsamlingen fra EMX250'ernes første heat, hvor Thomas Kjer Olsen gjorde en god figur.

MXGP

Der er ingen Ryan Villopoto i Spanien, men det var nok ikke det Antonio Cairoli tænkte på, da han i dag tog sejren i kvalheatet. Han mangler nemlig stadig at vinde et GP i år, og har samtidig noget terræn at hente i toppen af tabellen. Clement Desalle og Evgeny Bobryshev sluttede top 3 af.

Resultat, kvalheat. Spanien:

1. Antonio Cairoli - KTM

2. Clement Desalle - Suzuki

3. Evgeny Bobryshev - Honda

4. Max Nagl - Husqvarna

5. Romain Febvre - Yamaha

6. Gautier Paulin - Honda

7. Steven Frossard - KTM

8. Tommy Searle - KTM

9. Kevin Strijbos - Suzuki

10. David Philippaerts - Yamaha

MX2

Jeffrey Herlings ligner - igen i år - sin egen værste fjende i MX2. Og indtil videre går det støt og roligt. The Bullet vandt kvalheatet i Spanien, og henviste derved Max Anstie og Thomas Covington til de efterfølgende pladser.

Resultat, kvalheat. Spanien:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Max Anstie - Kawasaki

3. Thomas Covington - Kawasaki

4. Pauls Jonass - KTM

5. Tim Gajser - Honda

6. Petar Petrov - KTM

7. Julien Lieber - Yamaha

8. Dylan Ferrandis - Kawasaki

9. Jeremy Seewer - Suzuki

10. Jordi Tixier - Kawasaki

EMX250

Der var to danskere til start i EM MX2-klassen, men desværre var heldet ikke med Sam Korneliussen, så han kom frem til de pointgivende heat. Thomas Kjer Olsen klarede skærene, og endte dagens første heat på en fjerdeplads. Det lover godt for i morgen!

EMX125

Glen Meier kørte fornuftigt under dagens første EM 125-heat, og kunne tage lidt point og en 12. plads med sig til i morgen.

Foto: Youthstream 2015 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page