top of page

MX-Index AMA Nationals tip-konkurrence


Kan du stille et bedre AMA Nationals-hold end De Coster? (Selvfølgelig kan du det). Kan du også stille et bedre hold end dine kammerater? Nu har du chancen for at bevise dine benchracing-evner. 2015 Lucas Oil Pro Motocross bliver sparket i gang på Hangtown i morgen, og nu har du muligheden for at score fede præmier på din evne til at gætte udfaldet. Vi har oprettet en liga inde på www.motocrossfantasy.com, hvor du kan dyste igennem hele sæsonen, om hæder til slut, som Danmarks bedste motocross-tipper. Se lige her hvordan du deltager.

1. Gå ind på www.motocrossfantasy.com

2. Opret en profil

3. Tryk på Join a Series

4. Tryk på Join or create a bench racing division

5. Find den der hedder MX-Index Konkurrence 2015, og tilmeld dig. Koden er: danmark

6. Du er med, og kan vælge dine kørere inden hver afdeling. Husk at skrive dit teamnavn under opslaget med konkurrencen på vores Facebook-side. Ellers aner vi ikke hvem der er hvem.

Spillet foregår sådan, at man vælger fire kørere i hver klasse, inden hver afdeling. Nogle af dem er markeret med grå - underdogs - og de giver derfor flere point hvis de gør det godt. Meget simpelt. Der gives point efter hvor godt de valgte kørere har gjort det i den pågældende afdeling.

Du kan læse mere om hvordan pointgivningen foregår her: https://www.motocrossfantasy.com/scoring

Til slut er der præmier til nr. 1, 2 og 3, og vi har mange lækre ting fra 24MX. Tasker, stole, sprays og alt hvad hjertet ellers kan begære. Og lur os, om der ikke kommer et par præmier undervejs også! Både til de bedste spillere, og lodtrækninger iblandt alle aktive spillere. Det skal nok blive godt!

Må den bedste tipper vinde! God fornøjelse!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page