top of page

Hauser klar til anden omgang


Simon Hauser startede årets A-DM sæson med en solid 15. plads i Næstved, og nu trækker det op i horisonten til omgang to - denne gang i sandede Holstebro. Simon har gjort sit bedste for at forberede sig, og han har sendt os en lille video samt et par ord på, hvordan hans DM-sæson er gået indtil videre.

Simon Hauser: "Min klargøring her til A-DM i Holstebro, har været ligesom til første afdeling af DM i Næstved. Jeg har fortsat været meget igang med mine daglige programmer og haft en del køretræning på maskinen. Ugen op til DM har jeg sørget for at få styr på de fleste småting omkring min maskine og mig selv. Jeg har haft skruet ned for træningen og generelt fået ro på hovedet op til DM'et - det virker bedst for mig. Den første afdeling af DM gik egentligt lidt over forventning. Hele vinteren har jeg været plaget af en skulderskade, som har taget en masse køretimer fra mig på maskinen. Men med stor hjælp fra JKJMX har jeg kunnet holde mig igang! Jeg håbede på en top 20, og vidste at det var muligt. Kvalen' blev til en 25. plads, som var okay. I første heat blev det til en 17. plads, hvor jeg lå og kørte til en højere placering. I andet heat blev jeg 14'er, så en dag med positivt udfald for mit vedkommende. Jeg forventer i hvert fald to rigtigt gode starter og et par gode heats i Holstebro, hvor jeg gerne skal bryde i den sjove ende af feltet. Om det bliver sådan får vi at se, men jeg er forberedt! At vi skal køre i sand, huller og dybe spor gør mig bestemt heller ikke noget. Jo tungere, jo bedre!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page