top of page

Villopoto fortsat skadet


VILLOPOTO_GP04_PH_0472.jpg

Her, et par dage inden det britiske GP, melder Kawasaki ud, at Ryan Villopoto ikke bliver klar. Skaden på hans haleben er ikke blevet bedre, og man har ydermere fundet en fraktur i hans nedre rygsøjle, der i øjeblikket plejes hjemme i USA. RV har ikke været i stand til at køre på sin træningscykel, og man har derfor valgt at trække stikket for det britiske GP. Skaden heler, men desværre ikke så hurtigt som man håbede til at starte med. Man vurderer fra Kawasaki, at kun en fuldt fit Villopoto vil være i stand til at være konkurrencedygtig i VM. Der nævnes ikke dato på et muligt comeback.

Kevin Strijbos meldes også ude, efter en skade i hånden, som han pådrog sig under weekendens løb i Wuustwezel.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page