top of page

Fænomenal Febvre - MXGP


Der var mange der var glade i Frankrig, til ottende afdeling af VM. Men det franske publikum var uden tvivl blandt de gladeste, da de kunne hjælpe med at juble en rookie-sejr over den franske muld. Samtidig var der også grund til danske smil, da der var point til hele banden i Frankrig.

MXGP

Der var nemlig ingen der strålede højere end Romain Febvre til slut. Med en sejr i andet heat, vandt Febvre sin første GP-sejr i den store klasse, og sæsonens helt store overraskelse kvitterede med en heel clicker. Evgeny Bobryshev tog sig af andenpladsen, imens Antonio Cairoli måtte nøjes med en plads som nr. 3. Max Nagl og Dean Ferris kørte to Husqvarnaer i top 5. Clement Desalle styrtede voldsomt i går, og kunne ikke gennemføre dagens heat. Titlen ser ud til at være langt væk for ham.

Resultat, Frankrig:

1. Romain Febvre - Yamaha

2. Evgeny Bobryshev - Honda

3. Antonio Cairoli - KTM

4. Max Nagl - Husqvarna

5. Dean Ferris - Husqvarna

6. Glenn Coldenhoff - Suzuki

7. Jeremy van Horebeek - Yamaha

8. Ken de Dycker - KTM

9. Shaun Simpson - KTM

10. Todd Water - Husqvarna

Samlet:

Max Nagl - 332p

Antonio Cairoli - 313p

Clement Desalle - 291p

MX2

Jeffrey Herlings havde problemer under gårsdagens kvalheat, men i dag var der ingen slinger i valsen. To heatsejre gav The Bullet sejren, og han udbyggede sin samlede føring. Tim Gajser tog sig af dagens andenplads, imens Jordi Tixier kørte sig på podiet med en tredjeplads. Pauls Jonass tog fjerdepladsen, imens Valentin Guillod måtte nøjes med femtepladsen, efter et ærgerligt andet heat.

Resultat, Frankrig:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Tim Gajser - Honda

3. Jordi Tixier - Kawasaki

4. Valentin Guillod - Yamaha

6. Aleksandr Tonkov - Husqvarna

7. Petar Petrov - Kawasaki

8. Jeremy Seewer - Suzuki

9. Max Anstie - Kawasaki

10. Vsevolod Brylyakov - Honda

Samlet:

Jeffrey Herlings - 358p

Valentin Guillod - 246p

Pauls Jonass - 245p

EMX125:

1. Josiah Natzke

2. Jorge Prado

3. Maxime Renaux

6. Glen Meier

WMX:

1. Kiara Fontanesi

2. Nancy van de Ven

3. Madison Brown

19. Catja Rasmussen

21. Line Dam

Foto: Youthstream 2015 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page