top of page

Stillingsskifte i Tordendalen + Recaps


Imens at Europas elite er samlet i Frankrig, så var amerikanerne i går rykket til Thunder Valley udenfor Denver, Colorado. Her skulle tredje slag om årets udendørstitel stå, og det blev som altid et brag. Vi har fundet videoer til jer fra alle dagens heat, så du kan bruge din søndag fornuftigt.

450 Class

Eli Tomac er måske planetens hurtigste MX'er lige i øjeblikket, men den klogeste, det er nu stadig Ryan Dungey. Efter en heatsejr i første heat, var ET nemlig godt på vej imod at gentage bedriften i andet heat. Men så skete katastrofen. Endnu et styrt, og hvad der lignede en arm/skulder-skade. Det betød at Dungey kunne tage sejren i Thunder Valley, og samtidig den røde nummerplade. Ken Roczen var tilbage på podiet med en andenplads, foran Blake Baggett.

Resultat, Thunder Valley:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Ken Roczen - Suzuki

3. Blake Baggett - Suzuki

4. Broc Tickle - Suzuki

5. Cole Seely - Honda

6. Justin Barcia - Honda

7. Eli Tomac - Honda

8. Christophe Pourcel - Husqvarna

9. Phil Nicoletti - Yamaha

10. Justin Brayton - KTM

Samlet:

Ryan Dungey - 128p

Eli Tomac - 125p

Blake Baggett - 99p

250 Class:

Den lille klasse har indtil videre været en dyst imellem Jeremy Martin og Marvin Musquin. Men franskmandens titelhåb led et knæk i går, da han styrtede i første heat, og kun var i stand til at humpe en skæv KTM ind som nr. 14. Det gav en samlet syvendeplads, og da Martin samtidig nuppede to heatsejre, så skiftede den røde nummerplade også hænder her. Zach Osborne kørte sig til dagens andenplads, foran Adam Cianciarulo.

Resultat, Thunder Valley:

1. Jeremy Martin - Yamaha

2. Zach Osborne - Husqvarna

3. Adam Cianciarulo - Kawasaki

4. Jessy Nelson - KTM

5. Christian Craig - Honda

6. Jordon Smith - Honda

7. Marvin Musquin - KTM

8. RJ Hampshire - Honda

9. Aaron Plessinger - Yamaha

10. Shane McElrath - KTM

Samlet:

Jeremy Martin - 128p

Marvin Musquin - 126p

Jessy Nelson - 80p

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page