top of page

Frederik Højris knokler på


Frederik Højris ligger til i den samlede stilling om B125 DM, men det stopper ikke den unge sjællænder. Han har nemlig fart på, og har krydset mange landegrænser, for at få kørt så meget som muligt, og få udviklet sig så meget som muligt. Han sendte os en status på sin sæson indtil videre.

Frederik Højris: "Min sæson er gået lidt op og ned må man sige. I vinters har vi kørt nogle hollandske mesterskaber, for at få noget sand ind i kroppen til første DM, som var på banen i Hadsund. DM i Hadsund gik nogenlunde. Jeg var lidt uheldig at vælte i begge heat, men jeg fik kørt en 4. plads hjem samlet. Imellem første og anden afdeling af DM, har jeg været nede og køre noget ADAC, for at få noget fart, men uden held til at kvalificere mig. Anden afdeling af DM i Næstved gik både godt og dårligt. I første heat er jeg så uheldig at punktere på prøveomgangen, og jeg ender som nummer 9. I andet heat har vi T-Lock i hjulene, og jeg kører en 3. plads hjem. Så har jeg også kørt en afdeling af det svenske mesterskab, hvor jeg lavede en 23. plads. Så lidt er det blevet til. Jeg håber på en top 5 samlet i DM! Fuld gas!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page