top of page

Blandede bolsjer - Kaduuz Racing


Den har været gæstet mange gange før. Banen uden for Randers. Stedet er derfor rigt på minder. Minder om både det ene og det andet. Sejre, nederlag, medaljer, uheld og hæder. Men ikke desto mindre et herligt sted, der altid skaber den rette stemning på banen. Og besøget i 2015 blev da heller ingen skuffelse, da tredje afdeling af årets DM dundrede igennem bakkerne. En begivenhed der blev en noget blandet landhandel for den gule armé.

Mathias Gryning kørte rigtig flotte tider i MX2. Og han viste at han var kommet til Randers for byde op til dans. Men desværre var han så uheldig at slå skulderen af led allerede i træningen. Så mere uheld på hans tallerken, men som en rigtig kriger, kørte han begge heat og red stormen af med en femteplads på dagen. Dermed er han stadig i live i den samlede stilling.

Nicolai M. Hansen arbejder sig stille og roligt tilbage i form i MX1. Det stod klart da han begyndte at nærme sig toppen, og han var ikke langt fra top 5 i begge heat. Lidt mere kørsel over sommeren, og hvem ved? Alt kan ske!

Andreas Hansen er bare ikke heldig. Lidt point i et uheldigt første heat i MX2, blev fulgt op af mere uheld i andet heat. Andreas viste igen farten, men lykkens gudinde har ikke i sinde at kigge til hans side. Men han arbejder hårdt videre, og til slut fornægter talent sig ikke.

Alle mand leverede deres bedste, og gjorde hvad de kunne, og de var i sidste ende med til at levere et brag af et ræs til publikum. DM-A bliver ved med at overraske, og Kaduuz Racing er glade for at kunne gøre det hele til hvad det er. Vi er klar igen næste gang! Med mod, mandshjerte og gule gangere i hobetal.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page