top of page

Julie i top 10 - WMX


Julie Dalgaard var i weekenden taget en tur til Teutschenthal, til en runde af kvindernes VM. Julie viste flotte takter i serien sidste år, og hendes første afdeling af serien i år blev da også rigtigt vellykket, selvom den faldt sammen med skolearbejdet. Vi har fået en lille status fra hende dagen derpå.

Julie Dalgaard: "Torsdag aften kom jeg og min familie allerede til Teutschenthal - så vi var i god tid. Træningen lørdag morgen gik ikke efter planen, så vi havde nogle ting der skulle rettes inden kvalen', hvor jeg satte min hidtil bedste kvaltid som nr.12. Til 1. heat fik jeg ikke den bedste start, men under heatet fik jeg kørt mig op og jeg kører sikkert i mål som 11’er. Meeen jeg kunne godt have brugt noget mere tid. Om søndagen kørte vi 2. heat – her kunne min start også godt have været bedre, men jeg får, ligesom i 1. heat, kørt mig godt op og kører i mål som 8’er. Og ligesom i 1. heat kunne jeg her også godt have brugt mere tid, idet jeg lå og kæmpede med den forankørende. Men med en placering som nummer 8 i 2. heat, kan det siges at det er den hidtil bedste placering i et WMX-heat, jeg har haft. Så alt i alt er jeg super tilfreds, på trods af at jeg er rimelig presset med hensyn til eksamen. Dernede fik jeg den bedste hjælp og støtte fra min familie og Mathias Jørgensen – hvilket jeg er meget taknemmelig for. Jeg ser frem til næste afdeling som køres i Loket i Tjekkiet d. 26 juli!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page